NBG: Zavšen kompleks “Maksima”

Beograd - Završena četvrta stambena zgrada kompleksa "Maksima" u Novom Beogradu, saopštila je kompanija CBRE. Objekat ima 80 stanova, uknjižen je i odmah useljiv.

Stanovi su strukture od 105 do 150 metara kvadratnih i do sada je, uz veliko interesovanje kupaca, prodato više od 60 odsto stanova.

Celokupan kompleks "Maksima" se fazno gradio i poslednji objekat u nizu je završen 2014. godine kao finalni deo te moderne arhitektonske slagalice.

Odlikuje ga vrhunski kvalitet završnih radova, opremljen je spuštenim plafonima sa ugradnom rasvetom, spoljnom "screen" zaštitom na elektro pogon, "smart house" sistemom, ugradnim plakarima, podnim grejanjem...

Osnovna odlika stanova je univerzalna estetika evropskog urbanog stila, uz izuzetno visok kvalitet gradnje i instalacija, luksuznu opremu renomiranih brendova i jedinstvenu poziciju.

Pored svih prednosti koje pruža blizina reke, bilo da je reč o šetnji, biciklističkim stazama ili predahu na jednom od splavova ili restorana, oni koji žele da vreme provedu u šoping centrima neće se mnogo dvoumiti, jer su udaljeni svega nekoliko minuta.

"Maksima 11a“ odlično je povezana sa auto-putem i užim gradskim jezgrom, a blizina aerodroma, udaljenog samo 15 minuta vožnje od mesta stanovanja - svakako je samo jedna u nizu mnogobrojnih benefita.

Stanovi u "Maxima 11a" idealni su za poslovne ljude i strance koji žive i rade u Beogradu kod kojih je poslednjih godina primetna tendencija da kupuju nekretnine, umesto da ih iznajmljuju.

Mnoge ambasade, vođene upravo ovakvom, dugoročnom finansijskom računicom, radije se odlučuju da za svoje zaposlene kupuju kvalitetne stanove.

Novi Beograd kao baza IT sektora, sedišta poslovnih banaka, osiguravajućih kuća i stranih kompanija, luksuznih hotela, tržnih centara i hipermarketa i dalje je najpoželjnija lokacija za poslovanje i to se neće promeniti u narednih desetak godina.

Ako se u obzir uzme i najavljeni dolazak novih stranih investitora, koji će, pretpostavka je, takođe, gravitirati ka ovom delu prestonice, ni blagi rast cena kvadrata već u 2015. godini ne bi bio iznenađenje, navedeno je u saopštenju.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar