Prijave za stručni ispit za posrednike u prometu nekretnina od 16.09. do 3.10.

Prijavljivanje za stručni ispit za posrednike u prometu nekretnina počinje sutra (16. septembra 2014. godine).

Kako je objavljeno na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, prijave se podnose do 3. oktobra, ili poštom (Ministarstvo trgovine, Komisija za sprovođenje stručnog ispita, Omladinskih brigada 1, 11070 Beograd) ili lično (na prijavnici Palate SIV 3, na istoj adresi).

Kandidati mogu preuzeti Obrazac zahteva za prijavu stručnog ispita na zvaničnoj stranici Ministarstva ili zahtev mogu napisati rukom odnosno otkucati, s tim da sadrži sve podatke iz člana 4. Pravilnika o stručnom ispitu za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti.

Uz Zahtev za prijavu polaganja stručnog ispita potrebno je priložiti i dokaz o uplaćenoj administrativnoj taksi u iznosu od 490 dinara.

Rešenjem ministra trgovine, turizma i telekomunikacija utvrđeno je da ispitni rok za polaganje stručnog ispita za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti traje od 22. oktobra 2014. do 22. januara 2015. godine.

Predsednik komisije koja sprovodi Stručni ispit odrediće u okviru pomenutog roka datum, vreme i mesto polaganja pismenog i usmenog dela stručnog ispita. Odgovarajuće obaveštenje biće objavljeno na zvaničnoj stranici Ministarstva posle 22. oktobra 2014. godine. Planirano je da u ovom ispitnom roku pismeni deo Stručnog ispita (test) bude održan u novembru i eventualno decembru 2014. godine, a usmeni deo Stručnog ispita u decembru 2014. i januaru 2015. godine. Konkretni datumi zavise od broja prijavljenih kandidata, objavljeno je na sajtu Ministarstva trgovine i telekomunikacija.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar