Osiguranje nije nepotreban trošak već ulaganje

Osiguranje stana ili kuće je u Srbiji podjednako važno kao i obezbeđenje objekata zaštitnim sistemima jer je prosečnom Srbinu posedovanje stana preduslov osećaja samostalnosti i finansijske sigurnosti. "Triglav Osiguranje" je, prateći potrebe i finansijske mogućnosti građana omogućilo svojim osiguranicima da po pristupačnijim cenama osiguraju svoju imovinu kroz prodajnu akciju koja traje do kraja januara, saopštila je ova osiguravajuća kuća.

Izveštaj istraživanja Kancelarije UN za borbu protiv droge i kriminala od pre nekoliko godina je pokazao da su građani Balkana bezbedniji u svojim domovima od stanovnika drugih delova sveta ili da su bar podjednako bezbedni. Ipak, regionalne statistike pokazuju da je stopa kriminaliteta u blagom porastu i da će se ta tendencija nastaviti. Provale spadaju u najčešća krivična dela na svetu, a samo se u Beogradu u sezoni godišnjih odmora obije i do 4 stana dnevno. Potpune zaštite od provale nema, ali je moguće preduprediti neželjene posledice. Osiguranje imovinepredstavlja sigurnost koje smo često svesni tek kada do štete dođe. Tada osiguravajuće društvo, efikasno i brzo, svojim osiguranicima nadoknađuje izgubljeno. Osiguranje stana ili kuće je podjednako važno kao i obezbeđenje objekata zaštitnim i sigurnosnim sistemima jer je prosečnom Srbinu posedovanje stana preduslov osećaja samostalnosti i finansijske sigurnosti.

Nastojeći da proizvode osiguranja učini što atraktivnijim, "Triglav Osiguranje" je organizovalo prodajnu akciju kojom postojeće osiguranike nagrađuje popustom od 25% na 4 najatraktivnija osiguranja. Građanima je omogućeno da po povoljnijim uslovima osiguraju stan ili kuću, kupe polisu kasko i putnog osiguranja, kao i polisu za uslugu pomoći na putu, sve do kraja januara.

Osnovni uslov za popust je da građanin poseduje barem jednu polisu "Triglav Osiguranja" zaključenu od početka 2014. godine pa do danas. Od 4 tipa osiguranja koja su obuhvaćenaprodajnom akcijom, moguće je ostvariti popust na jedno ili više izabranih. Ukoliko građanin još uvek nije Triglavov osiguranik, moguće je ostvariti popust od 25% kupovinom dve polise kod "Triglav Osiguranja", nakon čega bi izabrao polisu na koju će biti odobren popust.

Statistika pokazuje da su građani Srbije gotovo na samom začelju evropske lestvice po izdavajanju za osiguranje, odnosno prosečan Srbin troši na osiguranje manje od 100 EUR godišnje. To je skoro četiri puta manje nego u Hrvatskoj i čak 27 puta manje nego u EU.

Učiniti osiguranje atraktivnim i što pristupačnijim građanima Srbije je težnja "Triglav Osiguranja" kojem je klijent u centru svake pažnje, navodi ova kuća u saopštenju.

Kako kažu, na taj način se budi svest o neophodnosti da se građani osiguravaju kao i o benefitima koja im osiguranje pruža. Ulagati u sopstvenu sigurnost svakako ne može predstavljati nepotreban trošak, već težnju za poboljšanje kvaliteta života.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar